Parterapi

parterapi stockholm

Parterapi i Stockholm – Pröva terapi till bra pris

Med hjälp av parterapi kan du få slut på ständiga konflikter med din partner och möjligheten att se er själva och varandra med nya ögon!

Att få till en långvarig relation där man fortsätter att utvecklas, har roligt och känner sig levande tillsammans är något som vi alla drömmer om. Att det inte är lika enkelt som det låter kan vi också rätt snabbt konstatera. Hos KBT Terapi Stockholm får ni självklart får ni prova parterapi första gången till reducerat pris.

Hur arbetar jag med parterapi?

När ni kommer till min mottagning i centrala Stockholm, så utgår vi från var just ni befinner er i er relation. Vi går igenom era behov och låter dessa förutsättningar forma samtalen. Jag ser hur era mönster ser ut, vad som behöver förändras och hur det kan gå till.

Vissa kommer till parterapi på grund av att relationen har fastnat och bidragit till att konflikter och tristess har blivit en del av vardagen. Ofta känns tilliten och tryggheten som bortblåst. Känslan av att inte bli sedd, att fastna i feltolkningar och missförstånd tar upp allt mer tid och tankar. Parterapi kan hjälpa att bryta destruktiva mönster och ge stöd att återskapa trygghet och tillit!

Har ni bestämt er att gå skilda vägar? Då kan parterapi istället fungera som ett verktyg för att avsluta relationen på ett sätt som möjliggör en fungerande relationen efter separationen. Boka tid för ett prova-på samtal om parterapi i Stockholm till reducerat pris redan idag på telefon 0708-67 30 42 eller via info@kbtterapistockholm.se.