Om mig

Cecilia Magnander 


cecilia magnander kbt terapi stockholmJag är utbildad Socionom på Socialhögskolan vid Stockholms Universitet och har en terapeututbildning inom KBT från Svenska Institutet för Kognitiv Psykoterapi. Jag är även diplomerad coach från Coachutbildning Sverige.

Min bakgrund

Jag har arbetat med olika typer av samtal i hela mitt yrkesliv. Jag startade min karriär genom att arbeta med anställningsintervjuer, innan jag gick vidare till att fokusera på karriär -och livscoachning med såväl medarbetare som chefer.

På senare år har jag arbetat med rehabilitering av sjukskrivna, bland annat pga utbrändhet.  Jag har även arbetat som kurator för människor med långvarig smärta och stress och har stor erfarenhet av att möta människor som önskar få en bättre balans i sitt liv.

Idag arbetar jag som KBT- terapeut på heltid på min mottagning på Upplandsgatan 38 som ingår som en del i Odenplans Integrerade Hälsoklinik. Jag möter ständigt personer som har olika problem i vardagen. Det kan handla om oro, ångest, depression, dålig självkänsla, stress, utbrändhet, parterapi, tvångstankar och olika former av missbruk. Jag leder även kurser och håller föredrag om bland annat stress med temat ”Hur vi kan få ett bättre liv i balans och slippa krav o stress”.

Alla människor mår bra av att gå i terapi, och inga problem är egentligen för små. Kontakta mig på 0708-67 30 42 eller via cecilia.magnander@kbtterapistockholm.se och boka ett prova-på samtal till reducerat pris redan idag!