Karriär- & livscoach

road-918435_1920

Ta hjälp av karriär- & livscoach i Stockholm

Coachning, som ofta kallas för karriärcoach eller livscoach, innebär att få ett bollplank som ställer ”rätt frågor” så du får tillgång till din ”egen karta”. På detta sätt kan du lättare prioritera, göra medvetna val och skapa en bättre struktur i ditt liv.

Målet med att ta hjälp av en karriär- eller livscoach är att uppnå en bättre balans i livet. Det handlar om att våga, sätta ner foten och gå till handling för att undvika att stanna i drömmarna!

Tillsammans med mig som karriär- och livscoach kan du få tillgång din egen potential, lättare att hitta dina egna svar och därigenom få mer kraft och energi att genomföra det du vill.

Min roll som coach

Karriär- och livscoachning är ett konkret arbetssätt som innebär ett aktivt samarbete mellan coach och klient. Vi ses ofta en gång i veckan på min mottagning i centrala Stockholm och arbetar då med dina insikter och ditt förändringsarbete. Jag kommer att utmana dig att pröva ny mark och du kommer få hemuppgifter för att pröva nya förhållningssätt. Under hela processen för din karriär- eller livscoaching finns jag med som ett bollplank och stöttepelare!

Boka tid på 0708-67 30 42 eller via info@kbtterapistockholm.se. för ett prova-på samtal till reducerat pris om din karriär- eller livscoachning i Stockholm redan idag! Om du väljer att gå vidare sätter vi upp konkreta mål vid andra mötet och bestämmer vilken inriktning och fokus vi ska ha för coachningen.